NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Batiste Blush šampone za suho pranje

12.03.2014 u 11:33

Bionic
Reading

Batiste Blush šampon za suho pranje kose s mirisom proljeća jedan je od najpopularnijih proizvoda za styling i njegu kose iz palete proizvoda poznatog britanskog branda Batiste. Batiste Blush u sebi nosi zavodljivu cvjetnu formulu i miris ženstvenosti. Ugodan je i lagan, a beživotnu i masnu kosu u samo nekoliko minuta revitalizira i ostavlja mirisnom, svježom i punog volumena.

Šampon za suho pranje kose naročito je prikladan u situacijama kad zbog posla i brzine nismo u mogućnosti oprati kosu, a potrebna joj je svježina i uredan izgled. Na tržištu se nalazi u obliku spreja i idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste u trenu kosi daje osjećaj čistoće i punoću te je osvježava prekrasnim mirisima. Nanosi se vrlo jednostavno - ravnomjerno se rasprši mala količina spreja po vlasištu, ostavi djelovati nekoliko sekundi te se protrlja prstima. Ne ostavlja tragove na kosi niti na odjeći prilikom nanošenja, a kosa ostaje čista i uredna.

Batiste šamponi za suho pranje kose dostupni su u DM-u i BIPI.

Tportal.hr vam poklanja dva Batiste Blush šampona za suho pranje kose!

Nagradu su osvojili:

Anja Ivanković
Antonia Jelić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva ulica 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.