NAGRADNJAČE

Poklanjamo Bipa My Body proizvode za njegu tijela

25.05.2016 u 15:29

Bionic
Reading

Bipa proizvodi za njegu tijela My Body čiste kožu, čine je mekom i osiguravaju koži njegu kakvu ona zaslužuje. MY body nudi veliki izbor gelova za tuširanje i sapuna, kao i losiona za tijelo te proizvoda za brijanje i uklanjanje dlačica

Kako bi koža pred dolazak ljeta bila zategnuta i učvršćena, potrebno ju je adekvatno pripremiti. To uključuje piling kojim ćemo očistiti kožu i ukloniti mrtve stanice, hranjivi losion za kožu koja počinje gubiti tonus i ulja koja će zategnuti kožu te joj dati zdrav i svjež izgled.

Lanac drogerija Bipa u vlastitoj liniji proizvoda My Body ima nekoliko proizvoda za njegu tijela koji će pripremiti kožu za nadolazeće izlaganje sunčevim blagodatima:

My Body in-shower s bademovim uljem pogodan je za suhu kožu, brzo se upija i koži pruža vlagu čineći je pritom podatnom i mekom.

My Body piling za tijelo s mentolom, eukaliptusom i uljem ružmarina. Biljna ulja zadržavaju vlagu dok eterična tijelu daju poseban miris. Ovaj piling nježno uklanja mrtve stanice kože, potiče cirkulaciju krvi i stimulira metabolizam. Biljna ulja čuvaju vlažnost kože i održavaju je glatkom.

My Body ulje za tijelo s jojobom i avokadovim uljem
intenzivno njeguje tijelo pružajući mu jedinstven doživljaj dok zahvaljujući bademovom ulju, kao glavnom sastojku, sprečava gubitak vlage.

Bipa daruje 2 My Body poklon paketa (My Body in-shower s bademovim uljem, My Body piling za tijelo i My Body ulje za tijelo s jojobom i avokadovim uljem), a imena dobitnika objavit ćemo u srijedu 1 lipnja.