LJEPOTICA SA STAVOM

Pokazala celulit bez srama i izazvala burnu raspravu

27.01.2017 u 17:54

Bionic
Reading

Plus size mankeneka Ashley Graham još je jednom bez zadrške pokazala da njeno tijelo nije savršeno, ali ona se u njemu odlično osjeća te ne mari za zlobne jezike

Nije prvi puta da Ashley Graham ženama pokazuje svoje male nesavršenosti jer je jedna od najglasnijih aktivistica koje smatraju da je došlo vrijeme da se svaka žena osjeća dobro u svome u tijelu.

Nakon fotografija u toplesu, kupaćim kostimima ili donjem rublju iz posljednje kolekcije, Ashley je na svome profilu na Instagramu objavila nešto manje laskavu fotografiju na kojoj se jasno vidi da ima omraženi celulit.

??????

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Na fotografiji Ashley sjedi u bikiniju, a sa strane se nazire smežurana koža nogu. Uspješna 29-godišnja Ashley uz fotografiju je napisala: 'Vježbam. Trudim se zdravo hraniti. Dobro se osjećam u vlastitoj koži. Ne sramim se nekoliko kvržica i celulita... a ne biste trebali niti vi'.

Ova je poruka neke zadivila, a druge razljutila i izazvala svakojake rekacije. Uz više od 300.000 lajkova u jednom danu, na Ashleyjnom Instagram profilu razvila se rasprava. Nakon podužeg posta da Ashley ima lijepo lice, ali da zbog viška kilograma i stila života vjerojatno boluje i od dijabetesa tipa 2, drugi su manekenku branili i podsjetili da mršavije žene također mogu imati celulit, a da ova plus size ljepotica ženama poručuje da će se sigurno bolje osjećati ako prihvate svoj izgled.