NEODOLJIVA I TRENDI

Pogledajte zašto svi žele kopirati njen stil

09.05.2013 u 08:00

  • +13

Streetstyle Jessice Albe

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jessica Alba u casual izdanjima sve češće pokazuje kako ima ne samo lijepo lice, već i istančan ukus za modu. Njezin je stil eklektičan, pomalo boho, romantičan, udoban i sve zanimljiviji

Trendi mama dvije kćerkice ne boji se odjenuti kratku suknjicu, maksi haljinu, odlično nosi baggy hlače ili skinny jeans modele. No u svim ležernim izdanjima Jessica zadržava dozu decentnog, ne previše otkačenog stila. Često ju se može vidjeti u romantičnim maksi haljinama, ali ono čemu se redovito vraća su traperice i balerinke.

Detaljima poput šeširića, torbi, šalova svakoj kombinaciji daje svoj osobni pečat, a njezin street style lako je zamisliti i na našim ulicama. U hrabrijim izdanjima ova modna ikona kombinira uzorke točkice i print, tri-četvrt hlače začinit će sandalama u jarkoj boji i detaljem poput crvenih naočala.


Zašto joj odlično stoje tajice s uzorkom zvjezdica, kako romantično nosi maksi haljinu i zašto je prava dama kad odjene suknju i sako, pogledajte u fotogaleriji i ukradite ideje Jessice Albe za odličan casual look.