PROLJEĆE I LJETO

Pogledajte Zarine cipele za svačiji ukus

23.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Svi će se složiti da cipele daju završni pečat na svaku modnu kombinaciju, a loše odabrane mogu i najbolji outfit pretvoriti u katastrofu. Da biste izbjegli pogreške, donosimo vam novu kolekciju Zara cipela i sandala koje se protežu od seksi s vrtoglavo visokom potpeticom do elegantnih niskih potplata

Zara je, naime, u svojoj novoj kolekciji, čini se, ispunila zahtjeve baš svih ljubitelja cipela, pa će u širokoj paleti boja i oblika svaka ljubiteljica mode moći pronaći svoj idealan par.

U proljetno ljetnoj kolekciji zastupljeni su jednostavni modeli s niskim potplatom, sandale s jako niskom petom, zatim one s punom petom koje nas vraćaju u sedamdesete, ali ima tu i seksi stileto modela za vamp žene.

Zarine cipele odličan su miks udobnosti i elegancije, profinjenosti i ženstvenosti.

Da Zarini dizajneri idu ukorak s modnim trendovima koje diktiraju svjetska dizajnerska imena, pokazuje i izbor boja koje se kreću od neutralne bež do neonski crvene, ali i šljokica koje se nalaze na ultra seksi štiklama.

U kolekciji je i odličan izbor sandala platformi koje voli gotovo svaka žena. Lako se kombiniraju, dodaju vam visinu, a stabilne su, udobne i praktične. I, naravno, ne manje važno, daju vam jako seksi look.

No ako želite malo odmoriti noge i potrčati u ravnim cipelama, za vas su idealne balerinke ili pak sandale potpuno ravnih potplata. Koje to cipele Zara nudi za proljeće i ljeto, pogledajte u fotogaleriji.