OAZA NA MANHATTANU

Pogledajte šik stan Isabelle Rossellini

01.07.2011 u 06:47

Bionic
Reading

Isabella Rossellini odlazi s Manhattana, a koliko su Njujorčani tužni pokazuje i naslov Observera, koji govori da se radi o najtužnijem preseljenju na svijetu

Prelijepa glumica Isabella Rossellini rođena je u Rimu, preselila se u Ameriku radi karijere, radila je kao model, glumica, udala se i razvela od Martina Scorsesea. New York je voli, baš kao i njegovi stanovnici, stoga ih je rastužilo kada je glumica prodala svoj penthouse na Upper East Sideu.

Iako ga je na prodaju stavila u ožujku, zbog ponuda koje su za njega pljuštale, stan je tek sada prodan, a umjesto 2.895.000 dolara, kolika je bila prvotna cijena, stan je prodan za čak 3,05 milijuna dolara. Odlična je to cijena stana koji je Rosselini 2003. godine platila 1,79 milijuna dolara.

Raskošni penthouse s tri spavaće sobe, dvije kupaonice, nevjerojatnim pogledom na nebodere New Yorka, uređen u europskom stilu, s dva kamina na drva, s dvije ogromne terase, dizajnerskim namještajem, vintage detaljima, otišao je u ruke novog vlasnika.

Glumica se iz grada povukla u Bellport, mirniji gradić u kojem je kasnih 30-ih i ranih 40-ih ljeta sa svojom mamom provodila i Jackie Kennedy.