FASHION GURU

Pogledajte samo taj porub: Jelena Veljača kiksala haljinom

  • 04.02.2019 u 14:23

  • Bionic
    Reading

    Nema tko se nije pojavio na dodjeli nagrada Zlatni studio, a poznate dame potrudile su se zasjati u najboljim izdanjima. Dok je nekima to pošlo za rukom, od drugih smo očekivali puno više. U potonjoj kategoriji našla se Jelena Veljača, a ona inače rijetko kad modno kiksa

    Glavni protagonisti serije 'Pogrešan čovjek' pojavili su se zajedno na crvenom tepihu i moram priznati da već dugo nisam vidio Ivanu Roščić ovako sređenu. Ona ima svoj stil koji nije provokativan, naprotiv izgleda dosta konzervativno, ali ovakav stil ne bi baš pristajao našim konzervativkama. U ovome, recimo, ne mogu zamisliti Dubravku Šuicu.

    Nažalost, nisu sve djevojke briljirale na dodjeli nagrada Zlatni studio.

    Jelena Veljača rijetko kada pogriješi izborom odjeće jer svi znamo da pati na to. Nedavno je tako imala super zlatni stajling, no ovaj zeleni nije bio takav.

    Nije tu bila kriva boja, ona je predivna, ni velvet, koji obožavam kao materijal, nego je on toliko delikatan da zahtijeva pažljiv način šivanja jer inače izgleda jeftino, a to Jelena, siguran sam, nije htjela.

    Pogledajte samo taj porub, koji radi neravnine, a da bi haljina lijepo padala, pogotovo ako je od pliša, onda se stavlja podstava, tako da materijal može lijepo pristajati.

    DOTJERANI I UZBUĐENI

    Nema tko nije došao na spektakularnu dodjelu nagrade Zlatni Studio

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.