LIMITIRANA KOLEKCIJA

Pogledajte namještaj koji je osmislio Brad Pitt

14.11.2012 u 13:50

Bionic
Reading

Nedavno se slavni Brad Pitt upustio u dizajnerske vode te je osmislio svoju prvu liniju namještaja koja je sada ugledala svjetlo dana

Nakon što je angažirao Franka Pollara da mu izradi namještaj, Brad Pitt mu je pokazao svoje crteže pa mu je dizajner predložio da izrade i njegove ideje, na što je glumac pristao, te je nastala prva linija modernog namještaja koju je Brad izradio u suradnji s Pollarom.

Brad i Pollar u zajednički pothvat upustili su se prije četiri godine, a uz svaki komad namještaja koji je predstavljen ovoga tjedna u New Yorku navedeno je: 'dizajnirao Brad Pitt, a izradio Frank Pollar', piše Daily Mail

'Tijekom razgovora s Bradom, Frank je zamijetio bilježnicu s crtežima. Zaintrigiran stotinama crteža koje je glumac nacrtao u posljednjih deset godina, Frank ga je potaknuo da iskoristi crteže i ideje za izradu namještaja. Zajedno su počeli raditi prije četiri godine te su u to vrijeme u Bradovoj kući u Francuskoj stvorili limitiranu kolekciju namještaja', otkriva izvor.

Neki od komada modernog namještaja koji se nalaze u ovoj kolekciji obuhvaćaju mramornu kadu za dvoje obloga oblika, moderno oblikovane bijele naslonjače načinjene od plastike i lažnoga krzna, veliki bračni krevet od drveta i kože, nekoliko staklenih stolova s neobičnim stalcima te efektne ormariće, a dvojac najavljuje da to nije sve te da će još nadopunjavati kolekciju.