SALONE DEL MOBILE

Pogledajte najljepše novitete s Milanskog sajma namještaja: Novi trendovi po pitanju naslonjača i garnitura odličan su spoj elegancije i modernog dizajna

1/34

Doge, Italia Lounge

Godišnja izložba namještaja Salone del Mobile koja se tradicionalno održava u Milanu i ove godine donosi brojne novitete, uzbudljive trendove i prekrasne komade namještaja koji podižu svaki prostor.

Kada je riječ o naslonjačima i sjedećim garniturama, vrijedi pravilo 'manje je više', a gotovi svi dizajneri se povode za pročišćenim dizajnom lišenim nepotrebnih detalja. Ove sezone svaki komad namještaja priča priču sam za sebe. Snažno prevladavaju zaobljene linije, meki i vrlo ugodni materijali, a dominantne boje su prirodne nijanse prljavo bijele, bež i boje pijeska, ali i maslinasto zelena, te sve nijanse sive no tu je i uzbudljiva narančaste koja sjajno izgleda na naslonjačima.

Veliki hit su prostrane modularne sofe, ugodne, meke i nekompliciranog oblika koji nudi maksimalnu udobnost. Takvi komad sjajno se slažu s toplim, drvenim detaljima, ali i metalnim koji prostoru daju dašak industrijskog dizajna. Uz eleganciju i revolucionarnu modernost, udobni naslonjači i garniture postaju dominantni dijelovi prostora te puno više od pukog komada namještaja.

Doge, Italia Lounge

Doge, Italia Lounge

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 09.06.2022 u 22:11