ODUZIMAJU DAH

Pogledajte najljepše haljine s kanskog crvenog tepiha

17.05.2012 u 13:59

Bionic
Reading

Najviše pozornosti u Cannesu privlačile su Eva Longoria i Diane Kruger u veličanstvenim haljinama

Crveni tepih u Cannesu i ove je godine privukao pozornost svjetske javnosti. Zašto? Opće je poznato da se tim tepihom šetaju

najpoznatije svjetske ljepotice u veličanstvenim haljinama. Ni ove godine dame nisu podbacile pa su tako ljubitelji mode mogli uživati u najljepšim haljinama na svijetu. Bez imalo sumnje, najviše pozornosti privlačile su Eva Longoria i Diane Kruger.


Plavokosa Diane nosila je prekrasnu nježnozelenu lepršavu haljinu koja je u gornjem dijelu krojena kao korzet. Poseban romantičan dojam dao je materijal koji je lagano padao od ramena. Zahvaljujući lepršavosti materijala, Diane je izgledala kao da lebdi iznad crvenog tepiha.

U potpuno drugačijoj haljini tepihom se prošetala vatrena Eva Longoria. Iako njezina haljina nije imala tu magičnu lepršavost, ipak su mnogi komentirali s oduševljenjem da je to jedno od najboljih glumičinih izdanja. Odjevena u pripijenu blijedoružičastu haljinu, Eva je još jednom pokazala sav svoj seksipil. Dojam elegancije stvoren je zahvaljujući sirena kroju i bogatstvu materijala koji se vukao za njom.

Osim Eve i Diane, pozornost su plijenile i druge ljepotice poput pjevačice Lane Del Ray, koja je zablistala u elegantnoj crnoj haljini, te bivšeg top modela Eve Herzigove, koja je pokazala da još uvijek ima senzacionalno tijelo.