LUKSUZ PO MJERI TAJNOG AGENTA

Pogledajte luksuzni stan Daniela Craiga

03.03.2011 u 10:46

Bionic
Reading

Glumac Daniel Craig, najpoznatiji po ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda, počastio se pravim bondovskim stanom te prije gotovo godinu dana za 'sitnicu' od 1,9 milijuna dolara kupio luksuzni prostor u New Yorku

U vrijeme kada je još bio sretno zaručen s producenticom japansko-američkog podrijetla Satsuki Mitchell, glumac Daniel Craig izdvojio je 1,9 milijuna dolara, odnosno nešto više od 10 milijuna kuna za luksuzni stan u New Yorku.

Skupocjeno opremljen penthouse nalazi se u njujorškoj četvrti Tribeca, a zbog svog fantastičnog položaja i pogleda zainteresirao je mnoge kupce koji su dali svoje ponude, međutim upravo je popularni tajni agent bio najsretnije ruke te postao njegovim vlasnikom.

Dvoetažni jednosobni penthouse krase stropovi visoki čak šest metara te ogromne staklene površine koje se protežu od poda

do stropa. Luksuzni dom ima čak tri velike terase, a vrata privatnog lifta otvaraju se na jednoj od tih terasa, s koje se pruža prekrasan pogled.

Craigov stan nalazi se u susjedstvu domova poznatih i slavnih, poput Justina Timberlakea i Jessice Biel, Jamesa Gandolfinija te Mariah Carey. U zgradi se nalaze samo četiri stana, a njegov odiše prostranošću i svjetlošću. Kako izgleda luksuzni dom jednog tajnog agenta, pogledajte u fotogaleriji.