I MAČO MUŠKARCI PLAČU

Pogledajte kako se rasplakao Robert De Niro

06.02.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Kada je voditeljica legendarnom glumcu postavila pitanje o bipolarnom poremećaju, o čemu i govori film, De Niro se nije mogao oduprijeti emocijama te je zaplakao

Slavni glumac Robert De Niro gostovao je u televizijskom showu Katie Couric u kojemu je govorio o svom novom filmu 'Silver Linings Playbook'. Uzn njega su gosti bili i Bradley Cooper te redatelj filma David O. Russell

Kada je voditeljica legendarnom glumcu postavila pitanje o bipolarnom poremećaju, o čemu i govori film, De Niro se nije mogao oduprijeti emocijama te je zaplakao. Očito ga je pogodila činjenica da se bipolarni ljudi vrlo često uzaludno pokušavaju uklopiti u društvo.

Uzevši malu stanku zbog navale emocija, De Niro je uspio odgovoriti. 'Ne volim postati emocionalan, ali točno znam kroz što prolaze.' Iako smo ga navikli gledati kao čvrstog muškarca, De Niro je očito vrlo osjećajan što mu je, kako su komentirali mnogi, dalo jednu novu privlačnu dimenziju.

Inače, redatelj film David O. Russell otac je djeteta koje boluje od bipolarnog poremećaja kao i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Vlastita obiteljska priča inspirirala ga je za vrlo hvaljeni film.