20.000 BAJKERA

Pogledajte Biograd pod opsadom Harley Davidsona

27.05.2011 u 13:10

Bionic
Reading

Od 26. do 29. svibnja Hrvatska, točnije Biograd na Moru bit će bajkerski centar Europe s više od 20.000 motociklista koji će tutnjati dalmatinskim prometnicama

Dvadeseti po redu H.O.G. reli, koji okuplja zaljubljenike u motociklističku marku Harley Davidson, prvi put se ove godine održava u Hrvatskoj, a organizatori, koji su u minulim turnejama pohodili Beč, Barcelonu, St. Tropez, Berlin i druge razvikane gradove, već ističu da je Biograd na Moru njihova najatraktivnija destinacija dosad.

Kako i neće biti, kad će u tri dana vozači obići Nacionalni park Krka, Šibenik, kao i otoke Pag, Pašman i Ugljan. Kao šećer na kraju bajkeri će se, uz pratnju, odvesti magistralom do Splita 'putovima cara Dioklecijana', gdje će im, dozvolom gradskih vlasti, biti omogućeno parkiranje na Rivi.

Da će Biograd na Moru iduća tri dana 'gorjeti', dokazuje i program popratnih sadržaja i koncerata, o čemu više možete saznati u brošuri klikom na link ovdje. Kako je izgledao prvi dan H.O.G. relija, pogledajte u našoj fotogaleriji.