MODERNA OAZA

Pogled iz novog luksuznog doma slavne glumice ostavlja bez daha

04.06.2017 u 17:22

Bionic
Reading

Lijepa oskarovka Natalie Portman počastila se luksuznom kućom u brdima iznad Santa Barbare s prekrasninm pogledom na ocean

Kuća je smještena u naselju Montecito, području u kojemu domove imaju brojni slavni poput Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Ala Gorea i Roba Lowea.

Da je riječ o pravoj modernoj oazi govori podatak da je kuća smještena na imanju površine preko 42000 četvornih metara. Većina imanja je pod šumom koja ju odvaja od susjeda, a prema oceanu se prostiru bazen i uređeni vrt koji joj pružaju jedinstven pogled na plavetnilo.

Površina same kuće iznosi 370 metara kvadratnih i u njoj se nalazi 4 spavaće sobe i 5 kupaonica. Izgrađena je 2008. godine od čelika, stakla i betona prema zamisli arhitekta Bartona Meyersa.

Dnevni boravak, kuhinja i blagovaona ove moderne kuće odvojena su s troja velika staklena garažna vrata od bazena i prekrasno uređenog vrta, a njihovim podizanjem se, osim jasnijeg pogleda na ocean, dobiva i jedinstveno iskustvo življenja u integriranom unutarnjem i vanjskom prostoru.

Prethodni je vlasnik kuću prodavao za gotovo 7 milijuna dolara, no glumica je cijenu, prema pisanju TMZ-a, uspjela spustiti na 6,5 milijuna dolara (42,68 milijuna kuna).