SEZONA JE FLERTA

Počela je sezona ljubavnih afera

09.01.2013 u 08:54

Bionic
Reading

Iza nas su praznici, a znamo da oni često donose tenzije. To može izazvati poremećaj koji lako odvede u depresiju. Ona pak može biti okidač za prevaru. Kako bilo, čak i statistike govore da upravo u ovo doba godine počinje najviše ljubavnih afera

Siječanj je mjesec kada započinje najviše afera, a čak 25 posto veću posjećenost bilježe i online siteovi za upoznavanje, piše DailyMail. Nikome stoga nije naodmet dobro izoštriti čula, osobito ako su vam praznici unijeli pojačanu nervozu u kući. Zabranjene veze upravo zbog toga dobivaju maha.

Pokazala je to anketa provedena u SAD-u, no Britanci tvrde da slično događa i kod njih. Ondje podaci govore da svaki peti ispitanik pati od ovog 'afektivnog poremećaja'. Navode osjećaj nezadovoljstva životom, ali i otuđenje od partnera te nedostatak bliskosti.

Ljudi tada traže zadovoljstvo 'sa strane' kako bi izbjegli suočavanje s problemima u vezi ili braku. Ono s čime često ne računaju kad se upuste u aferu su - trajne posljedice. Seksolozi i psiholozi naime upozoravaju da većina veza neće preživjeti prevaru

Također upozoravaju da svatko tko razmišlja o prevari mora najprije razmisliti o svojoj vezi. Ako u vezi više nema ljubavi i želite seks sa strane, najpoštenije bi bilo vezu prekinuti i krenuti novim putem.

Ako pak sumnjate u partnera, povodite se za intuicijom. Ako se partner ponaša drugačije, na vama je ili da istražite i suočite se s istinom, ili da zažmirite.