SILVER-ION CONTOUR

Počastite se Dormeo nadmadracem uz 50 posto popusta!

03.08.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Što učiniti kad spavate najmanje 7 sati, a i dalje se budite neproduktivni i umorni? Obnovite svoj stari ležaj, sofu ili tvrdi madrac i podarite mu novu razinu udobnosti uz Dormeo Silver-Ion Contour nadmadrac - sada po čak 50 posto povoljnijoj cijeni!

Jeste li znali kako više od trećinu života provedete spavajući? Ako je san dobar i čvrst, stanice se brže regeneriraju, a starenje se usporava. Isto je tako poznato i kako manjak kvalitetnog sna može imati negativne posljedice po zdravlje, poput dijabetesa, pretilosti, slabog imuniteta, depresije i nervoze.

Kvalitetan san važan je za vašu vitalnost, no što ako se unatoč tome što spavate 'propisanih' 7 sati, i dalje svaki dan budite umorni, neraspoloženi, s bolovima u glavi, vratu ili leđima?

Za početak, dobro proučite mjesto na kojem provodite toliko puno vremena. Možda spavate na sofi ili starom krevetu? Možda ste kupili novi madrac, ali vam je pretvrd? Nasreću, u trenu možete transformirati svoj krevet, madrac ili neudobnu sofu u ekskluzivno mjesto za odmaranje i vratiti miran san u svoju svakodnevicu!

Znate li kako?

Sve što vam je potrebno je kvalitetan nadmadrac – kad ga smjestite na svoj ležaj ili sofu, on poboljšava udobnost i čini stari ležaj udobnijim za spavanje. A ako iznad svega volite dobar odmor, onda ćete voljeti i ovu ponudu. Dormeo Silver-Ion Contour nadmadrac od sada možete nabaviti po čak 50 posto povoljnijoj cijeni te za dimenziju 80 x 190 cm, umjesto 698 kuna platiti samo 349 kuna!

Zašto se odlučiti upravo za Silver-Ion Contour nadmadrac? Idealan je za sve one koji žele udobnije i zdravije okruženje za spavanje. 3 cm Ecocell pjene omogućuje pravilan položaj tijela i kralježnice, a dodatni gornji, 2 cm debeli, sloj posebne je piramidalne strukture te pruža učinak masaže. Zahvaljujući 3D Airmesh tkanini, zrak cirkulira neometano čineći ovaj nadmadrac prozračnim, te se smanjuje toplina i znojenje tijekom sna. Uz sve nabrojeno, navlaka Silver-Ion Contour nadmadraca sadrži CleanEffect zaštitu protiv bakterija, prašine i ostalih alergena te omogućuje 100 posto sigurno i zdravo okruženje.

Želite li sebi i svojoj obitelji priuštiti kvalitetniji i udobniji san, koji će vas na najbolji način pripremiti za svakodnevne izazove, povjerenje poklonite Dormeo Silver-Ion Contour nadmadracu - sada po duplo povoljnijoj cijeni. Umjesto dosadašnjih 698 kn, za dimenziju 90 x 190 cm platit ćete samo 349 kuna.

Stoga požurite po svoj Silver-Ion Contour nadmadrac (i priuštite si odmor iznad svega već danas!)

Više informacija o ponudi potražite na stranici Dormeo.com.hr ili u TopShop i Dormeo trgovinama.