GORKA STRANA SLAVE

Pobjednici Eurosonga dečko prijeti kućnim videom?

21.05.2013 u 15:05

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnja Dankinja u Švedskoj je pomela konkurenciju, što mnoge nije iznenadilo jer je njezina pjesma 'Only Teardrops' odlično kotirala na kladionicama, no sada je bivši dečko ucjenjuje kućnim videom

Njezin pomalo romantičan nastup i etno stil donijeli su joj 281 bod, a čak i prije službenog proglašenja odnijela je pobjedu. 'Najsretnija sam djevojka na svijetu', rekla je nakon pobjede na ovogodišnjem Eurosongu danska predstavnica Emmelie de Forest
No srpski Kurir prenosi da se njena pobjeda našla u sjeni skandala.

Naime, kako tvrde iz Kurira, mlada pjevačica sa svojim je bivšim dečkom snimila kućni video u kojem ga  oralno zadovoljava.


Također tvrde da je bivši dečko za prikazivanje uratka od medija tražio 200 tisuća eura.

Navodno se Dankinja oglasila Kuriru i rekla kako već dugo nema dečka, ali da nema ni porno uradak. Trač srpskog Kurira nisu prenijeli europski mediji koji su se raspisali o njenom podrijetlu.

Punog imena Emmelie Charlotte-Victoria de Forest, pjevačica je jednom prilikom za danske medije izjavila da je potomak britanske kraljice Viktorije, odnosno da je njezin djed sin Edvarda VII., sina kraljice Viktorije i princa Alberta. Mediji su se žustro obrušili na mladu Dankinju čiji je otac Šveđanin pa joj je pobjeda u Švedskoj bila slađa. Tvrde kako je Emmelie nepromišljeno izjavila da je prapraunuka nekadašnje kraljice.