Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima

Po receptu majke prirode

17.10.2018 u 09:15

Bionic
Reading

Kada je Vegeta Natur s novom, unaprijeđenom recepturom, u kuhinji, jela raskošnog i bogatog okusa pripremaju se na potpuno prirodan način

Vegeta Natur proizvodi napravljeni su po receptu majke prirode. Suncem okupano povrće i pažljivo odabrani začini koji svim jelima daju bogat, prirodan okus. Prepoznatljiv okus kvalitete i prirodnosti donosi morska sol s otoka Paga, kurkuma koja je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac koji pruža miris kao iz vrta te drugi birani sastojci.

Širokom paletom proizvoda nudi rješenje za svaku kulinarsku avanturu.

Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji se na menu vraća s novom, unaprijeđenom recepturom i oduševit će i najzahtjevnije nepce.

Za one kojima kulinarsko umijeće nije strano i gurmanske izazove spravljaju s lakoćom, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji dodatno olakšavaju pripremu svakog jela – od hrskavih krumpirića, zapečenog povrća, sočne zlatne piletine pa sve do raznovrsnih salata i ribljih delicija. Kao i ostatak Natur obitelji, i oni su kombinacija pažljivo odabranog povrća i začina.

I na kraju, ali nikako manje vrijedne, tu su nove Vegeta Natur kocke u tri okusa, kokošja, goveđa i povrtna. Uz odabrano povrće i začine, obogaćene su morskom soli i maslinovim uljem. Kako god i koja god kocka pala, jelu će odgovarati.

Bilo da u kuhinji igrate na sigurno ili uživate u improvizaciji, postoji samo jedno pravilo – u jelo dodajte Vegetu Natur. Prepustite se bogatstvu okusa i mirisa i krenite u nove kulinarske avanture, uživajući u najboljem od prirode.

Do 11.11.2018. zaigrajte jednu od naših igrica, zabavite se, testirajte znanje i možda osvojite jedan od poklon paketa!

Odmah pogledajte kako.

Vegeta Natur. Po receptu majke prirode.