POPUT BONDOVE DJEVOJKE

Plus size ljepotica u bikiniju među valovima

31.10.2016 u 15:31

  • +11

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Promo

Bionic
Reading

Lijepa brineta raskošnih oblina, model Ashley Graham proteklih je dana na meksičkoj plaži snimala editorijal, a u stilu prave Bondove djevojke izronila je iz mora u bijelom bikiniju sa sivim kamuflažnim printom

Preplanula plus size ljepotica snima kampanju za kupaće kostime na pješčanoj plaži u Meksiku, gdje je i radno proslavila 29. rođendan. Slavna je manekenska zvijezda ponosno pozirala izlazeći iz mora u maniri Bondove djevojke odjevena u bijelo-sivi bikini i pod punom šminkom, a fotografijama sa snimanja pohvalila se i na svom profilu na Instagramu.

Jedna od najpoznatijih i definitivno najuspješnija ljepotica većeg konfekcijskog broja na svijetu iz mjeseca u mjesec bilježi brojne poslovne uspjehe. Nakon što je u 2016. ušla u velikom stilu, na naslovnici Sports Illustrateda s kupaćim kostimima kao prvi plus size model u povijesti, 29-godišnja ljepotica nezaustavljivo je krenula u osvajanje modne scene i pomicanje granica. Postala je zaštitno lice kolekcije Studio za H&M. Graham je već radila s švedskim modnim gigantom, nosila je njihovu jesensku reviju za 2016. na Pariškom tjednu mode, ali ovo je prvi put da predstavljena kampanja nije ciljana za veće konfekcijske brojeve, plus size

Straight from the screen.. thank you to my @swimsuitsforall crew for another awesome trip! #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Krasila je i naslovnicu časopisa Elle te dobila angažman u showu 'America's Next Top Model' kao članica žirija. Osim toga, nedavno je svu svoju ljepotu pokazala za britansko izdanje Grazije - naga je pozirala sa sličnom scenografijom kao Gigi Hadid za naslovnicu Voguea.

Ljepotica raskošnih oblina čvrsto je odlučila biti ta koja pomiče barijere u modnom biznisu: 'Ne promoviram pretilost, već zdravlje, i to zdravlje bez obzira na veličinu koju nosite. Budite svoji i budite individualni. Važno je da budete zdravi, a to možete i s većim konfekcijskim brojem. Uvijek me pitaju otkud mi samopouzdanje, ali ne znam točan odgovor. Znam samo da se ne bojim svojih oblina, ne bojim se celulita', rekla je Ashley.

Zbog svog je samopouzdanja inspiracija brojnih žena i zagovornica pozitivnog stava prema svom tijelu. No ne krije da je i sama imala trenutaka kad je mislila da neće uspjeti, ali je iz toga izašla jača.

'Stalno su mi govorili da nisam model za naslovnice. I sama sam mislila da će mi vrhunac biti snimanje kataloga. Toliko dugo sam to i sama mislila da sam prestala sanjati o nečem boljem. Puno puta su me tuđe riječi znale povrijediti. I samu sebe sam znala nazivati debelom i ružnom, no onog trenutka kad sam shvatila da to nije život kakav priželjkujem, život mi se promijenio, a karijera krenula uzlaznom putanjom', kaže Ashley.