NA TJEDNU MODE

Plus size ljepotica istaknula obline u seksi stajlinzima

12.09.2016 u 13:12

  • +4

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih plus size ljepotica Ashley Graham, uz brojne poznate, također nije odlučila propustiti najnoviji njujorški Tjedan mode na kojem je prezentirala četiri zavodljive kombinacije

Prelijepa Ashley Graham, koja se trenutačno može pohvaliti ulogom sutkinje u novoj sezoni Američkog top modela, nije propustila najnovije izdanje njujorškog Tjedna mode koje je otvorila seksepilnim crnim haljinama.

Za reviju Jonathana Simkhaija odlučila se na crnu haljinu s resicama smještenim na području struka i rubovima haljine obogaćenih izazovnim prorezom. Haljinu kojom je naglasila obline začinila je srebrnim štiklama u špic i valovitom verzijom popularnog loba.

Front row @jonathansimkhai

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Predstavljanje nove kolekcije Christiana Siriana zatim je poput prave dive provela u šljokičastoj haljini tog dizajnera kojom je također istaknula obline, a tankim naramenicama haljine i baršunastim cipelama u špic dodala dozu elegancije.

Da obožava izazovne haljine, Ashley je potvrdila pojavivši se i na zabavi uglednog Harper's Bazaara na njujorškom Tjednu mode. Na glamuroznoj zabavi pojavila se u haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom koji joj je jedva pridržavao poprsje. Haljinu od crne kože i tamnoplavog materijala koji je činio donji dio začinila je jednostavnim crnim štiklama debelih remenčića i visokom i zaglađenom punđom.

Last night @harpersbazaarus #BAZAARicons ??Thank you #Moschino for my couture custom gown!??

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Nakon niza izdanja u haljinama, u povodu Samsungova događanja na njujorškom Tjednu mode ohrabrila se uskočivši u crne hlače visoka struka u kombinaciji sa sivim visoko rezanim topom. Tu je ležerniju kombinaciju naglasila jednostavnim crnim štiklama i nemarnom valovitom frizurom.