SPREMNE I NAGRADE

Pleso će danas zabilježiti dvomilijuntog putnika

27.10.2011 u 10:40

Bionic
Reading

Pozitivno poslovanje Zračne luke Zagreb, koje se vidi i kroz porast prometa od početka 2011. koji iznosi 14 posto, pohvalili su se s Plesa, a u 13 sati će se prijaviti i dvomilijunti putnik

Dvomilijunti putnik Zračne luke Zagreb ove godine prijavit će se na šalter za registraciju putnika i to na Turkish Airlinesovu letu za Istanbul, čak 48 dana ranije nego 2010. godine te

gotovo mjesec dana prije nego rekordne 2008. kada je dvomilijunti putnik zabilježen 24. studenoga. Iz Zračne luke pripremili su sretnom putniku i prigodne darove, a za javnost podatke o uspješnom poslovanju u prvih devet mjeseci tekuće godine.

'Ovo je još jedna potvrda pozitivnih trendova u poslovanju Zračne luke Zagreb koji se vidi i kroz porast prometa od početka 2011. godine, koji iznosi čak 14 posto. Financijski pokazatelji u prvih devet mjeseci ove godine, unatoč produljenoj krizi, više su nego impresivni: ukupni prihodi u prvih devet mjeseci 2011. iznosili su gotovo 247 milijuna kuna što predstavlja porast od sedam posto u odnosu na 230 milijuna prihoda iz 2010. godine', pohvalili su se iz Zračne luke Zagreb.

U Zračnoj luci Zagreb, čini se, s obzirom na dobre trendove, ima prostora za poslovanje i rast plaća. Kako navodi uprava Zračne luke, korekcija osobnog dohotka zaposlenih rasla je u prosjeku za četiri i pol posto te danas najniža neto plaća u toj tvrtki iznosi 4.984 kuna.