FOKUS NA OSJEĆAJIMa

Planetarna trojka ušla je u Raka, a evo koji će znakovi biti najsretniji idućih tjedana

22.06.2024 u 07:40

Bionic
Reading

Napustivši Blizance, Merkur i Venera su u ponedjeljak 17. lipnja ušli u vodenog Raka, a 20. lipnja pridružilo im se i Sunce. Merkur će se zadržati u tom znaku do 2. srpnja, a Venera do 11., što znači da će u nadolazećim danima energija vodenog i osjećajnog Raka doći do punog izražaja

Kada su se nalazili u Blizancima, Merkur i Venera letjeli su uokolo poput društvenih leptirića u želji da dožive što više iskustva i zabave. Blizanci su vas poticali da istražite svoju znatiželju i proširite društvene krugove. Taj je tranzit bio idealna prilika za povezivanje s drugima i razmjenu ideja.

Pogledaj detaljni horoskop

Kada planeti uđu u znak Raka, atmosfera se značajno mijenja, a naglasak više nije na vanjskom, već na unutarnjem svijetu. Vrijeme je da preispitate i obnovite odnos s prošlošću, djetinjstvom i obitelji. U nadolazećim tjednima dobit ćete priliku razmisliti o tome što vam znače obitelj i dom te u čemu najviše pronalazite utjehu i osjećaj sigurnosti.

Rak je vodeni znak kojemu je fokus na osjećajima. Venera i Merkur u Raku nadahnjuju vas da gravitirate mjestima i odnosima u kojima se osjećate dovoljno sigurnima da pokažete ranjivost. Potiču vas da nađete utočište u sebi i u drugima.

  • +5
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Imate priliku poboljšati sposobnost davanja i primanja ljubavi, njege i brige. Bit ćete suosjećajni i usklađeni s tuđim potrebama i emocijama. Ovaj tranzit prilika je da produbite emocionalnu intimnost s ljudima koji su vam najbliži, da njegujete empatiju i prođete kroz proces emocionalnog sazrijevanja.

  • +3
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Ostale fotografije / Autor: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia, canva

Vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe bit će najsretniji idućih tjedana i u smislu stanja duha i u pogledu vanjskih okolnosti. Put prema uspjehu i udobnosti bit će im otvoren, a glavna se opasnost krije u manjku ambicije i upadanju u fazu lijenosti.

Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zemljani Bik i Djevica također će se okoristiti prolaskom spomenutih triju planeta prijateljskim Rakom.

S druge strane, oni koji su rođeni u Ovnu, Vagi i Jarcu susrest će se s više ograničenja, ali će biti prkosniji i borbeniji. Doživjet će promjenu u svijesti, što će imati snažan učinak na njihove odnose. Okolnosti će ih potaknuti da prigrle svoju ranjivost i otvore srca pred bližnjima, a to će unaprijediti i učvrstiti njihove odnose.

  • +6
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen