UDOBNE I CHIC

Pippa Middleton ne izlazi iz najpoželjnije ljetne obuće

01.06.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Pippa, 33-godišnja sestra Kate Middleton, koja se prije 10-ak dana udala za financijaša Jamesa Matthewsa, trenutačno uživa u Australiji na medenom mjesecu iz snova, a fotoreporteri novopečene mladence prate u stopu

Nakon što su izrekli sudbonosno 'da' na vjenčanju godine 20. svibnja u Englefieldu mladi se par uputio na egzotično putovanje na kojem su prvo posjetili pravi mali raj usred Tihog oceana – otočić Tetiaroa na kojem se nalazi ekskluzivni resort za sve one koji si mogu priuštiti takav luksuz.

Lijepa brineta i njezin suprug nisu promaknuli fotoreporterima na nastavku bračnog putovanja po Australiji, u kojoj je zgodna Pippa izazivala pozornost svojim stajliš modnim kombinacijama.

  • +2
Pippa Middleton ne izlazi iz špagerica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlađa sestra Kate Middleton tako je bila pravi mamac za poglede u bijeloj haljini s prugicama (Kate Spade) s must have ljetnim cipelama ove sezone, popularnim špagericama poznatog brenda Castaner, čija je cijena oko 850 kuna. Odličan dnevni look upotpunile su trendi sunčane naočale Persol.

Čini se da Pippa obožava ovaj model špagerica pa ih je isfurala u još jednoj bezvremenskoj kombinaciji s trapericama i zanimljivom bijelom bluzom ukrašenom volanom. Nije zaboravila ni na još jedan trendi detalj, pleteni ceker.

Špagerice su veliki hit ove sezone, a odlično se slažu s trendi maksi haljinama, vrućim hlačicama od trapera ili trendi trapericama kraćih nogavica te s iskrzanim rubovima.

Ova ženstvena, ali udobna obuća odlično će izgledati i u svakoj dnevnoj, ali i večernjoj prigodi, a sjajno izgleda u kombinaciji s modernim mini ruksacima ili trendi cekerima, kakvoj nije odoljela ni slavna fashionistica Pippa, odnedavno gospođa Matthews.