PREKIČASTO JOJ JE

Petra Ecclestone prodaje interijer svog novog doma

20.08.2011 u 18:28

Bionic
Reading

Uoči svojeg skorog vjenčanja, 22-godišnja Petra unajmila je procjenitelje koji prodaju sve umjetnine iz kuće koju joj je od Candy Spelling kupio tata, jer joj se ne sviđa kičasti stil bivše vlasnice

Petra Ecclestone, kći bogatog vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i majke Slavice, ne samo da priprema skupo vjenčanje za sljedeći vikend već nalazi vremena i za uređenje kuće Los Angelesu.

Već je poznato da joj je tata na dar kupio jednu od najskupljih tamošnjih kuća vrijednu čak 440 milijuna kuna čija je vlasnica nekoć bila Candy Spelling, majka glumice Tory Spelling. No Petri se možda svidjela njezina vanjština, ali trenutačno mijenja apsolutno sve što se nalazi u unutrašnjosti.

Stari i vrijedni kristalni lusteri, kamini i antikni namještaj, sve ide van i bit će zamijenjeno modernim i funkcionalnim stvarima, piše portal TMZ

Navodno se 22-godišnjakinji nimalo ne sviđaju kičaste tapete i zlatni detalji koje je obožavala prijašnja vlasnica pa je, kako TMZ. prenosi, Petra pozvala četiri procjenitelja antikviteta da procijene sve predmete i umjetnine koje nova vlasnica želi prodati.

Tvrtka Jan's & Co. Fine French Antiques već je navodno kupila umjetnina u vrijednosti od jednog milijuna dolara među kojima su i kamin iz 19. stoljeća, Baccaratov kristalni luster i stropne lampe u stilu Luja XV.

Kuća ima 14 spavaćih soba, kuglanu, bazen, igralište za tenis, sobe za zamatanje darova i slaganje cvjetnih buketa, garažu u koju stane stotinu automobila, kuhinju veću od nekog cijelog restorana i uglavnom površinom je veća od Bijele kuće.

'Planiram se preseliti u Los Angeles. Htjela sam divan dom i imat ću ga. Tamo planiram imati obitelj, a i moja brojna obitelj iz Britanije često će mi dolaziti u posjet pa moram imati puno mjesta', nedavno je za magazin GMA objasnila Petra.