NE GRIJEŠI

Petica za stil: Prva dama Francuske u dva jako dobra a jednostavna izdanja

13.12.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Brigitte Macron s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama, a od početka mandata svoga supruga modni svijet s velikom pozornošću prati njezine stajlinge

Svojim mladenačkim stilom, u kojem prevladavaju skinny hlače, mini haljine i suknje koje otkrivaju noge te trendi kaputi, gospođa Macron ruši predrasude i s puno stila krši modna pravila.

Baš poput španjolske kraljice Letizije, Brigitte uživa nositi odjeću koja se dosad nije puno viđala u formalnim prigodama.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Brigitte, koja je 25 godina starija od svog supruga Emmanuela, ponovno je oduševila s još dvije nevjerojatno dobre kombinacije na kojima joj mogu pozavidjeti mnoge fashionistice.

Kontroverzna prva dama uskočila je u bijelu košulju, crni blejzer i kožne hlače naglasivši struk remenom te začinivši odličan outfit prekrasnim kaputom neobične crvenosmeđe nijanse s gumbima u boji mjedi.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL

Besprijekoran modni niz nastavila je još jednim upečatljivim kaputom s potpisom omiljenog joj Louisa Vuittona.

  • +10
Svi kaputi Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da je ovaj raskošni kaput, inspiriran razdobljem renesanse, sam po sebi vrlo upečatljiv, ostatak outfita bio je minimalistički: crni top, skinny hlače i crne gležnjače. Zanimljiv clutch i pašmina u odgovarajućoj kombinaciji boja lijepo su naglasili ovaj fantastičan stajling.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu Guillaume Gomez, šef kuhinje Elizejske palače, otkrio da Brigitte (69), kako bi bila u top formi, vitku figuru održava izbalansiranom prehranom koja se najviše bazira na voću i povrću.

Premda nije želio ulaziti u detalje oko njezine prehrane, chef je otkrio kako gospođa Macron svakog dana pojede 10-ak porcija sezonskog voća i povrća.