SLATKO IŠČEKIVANJE

Petar Ćiritović i djevojka Lucija dobit će sina

02.05.2012 u 09:35

Bionic
Reading

Bliži se dan kad će postati roditelji pa su glumac Petar Ćiritović i savjetnica u jednoj banci, Lucija Palić, sve uzbuđeniji što će upoznati svog omiljenog dječaka

Još samo mjesec dana dijeli glumca Petra Ćiritovića i njegovu djevojku Luciju Palić od najiščekivanijeg trenutka u njihovim životima – dana kada će prvi put postati roditelji. A kako doznaje Story, potkraj svibnja trebali bi dobiti sina.

'Da, sin je', potvrdio je za Story glumac koji je prije nekoliko mjeseci, kada su on i Lucija tek doznali da će dobiti sina, mislio da će tu informaciju podijeliti tek sa svojom obitelji. No malo-pomalo počeli su i prijateljima otkrivati da će Lucija roditi dječaka. Iako gotovo nema šanse da su liječnici pogriješili i da dobiju curicu, kako je Petar prije priželjkivao, još nisu smislili ime za svog prvorođenca.

'Nemamo nikakav popis s imenima. Sigurno je jedino da mu nećemo dati ime po nekome iz obitelji, ali i to da će biti neko hrvatsko, ne sviđaju nam se ova moderna imena', kaže poznati negativac iz sapunica, koji je u posljednje vrijeme zaokupljen pripremanjem predstave na Akademiji dramske umjetnosti, Moliereove 'Scapinove spletke', za svoj diplomski rad, pa bi nedugo nakon rođenja sina, početkom lipnja, trebao postati akademski glumac.

Kako piše Story, Petar uvijek pronalazi dovoljno vremena za Luciju, a kako se porođaj bliži, poklanja joj posebnu pažnju pa je nagovara da se do dolaska bebe što više odmara. Iako je jednom prilikom istaknuo da mu više od tri desetljeća dug i skladan brak njegovih roditelja daje vjeru u tu instituciju, Lucija i on su se ipak odlučili malo pričekati sa zavjetima. 'Brak ne doživljavam kao ostali. Nikad u životu ne bih ispitivao ljude žele li brak. Pitao bih ih vide li se s djecom. Koja je razlika u tome živim li s djevojkom ili smo u braku?', kaže Petar.