POD VODSTVOM ASHLEY COLBURN

Pet turista kreće na uzbudljiv put Hrvatskom

04.09.2013 u 11:58

  • +8

Discover Croatia - Exploring Route

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

Upravo započinje snimanje uzbudljivog serijala 'Discover Croatia – Exploring Route', tijekom kojega će pet turista na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pisati svoje blogove, a voditeljica serijala je poznata novinarka Ashley Colburn

Agencija Dhar media i Touristar.TV 4. rujna započinju snimanje turističkog serijala, vlastitog projekta čija je priprema trajala godinu dana, a koji će se u cijelosti moći pogledati na web stranici TouristarTV-a.

U Hotelu Stari Puntijar održan je event na kojemu su se predstavili turisti (novinari/blogeri), gosti serijala 'Discover Croatia – Exploring Route', te je samim time najavljen početak snimanja čije se prve lokacije nalaze u gradu Zagrebu, a zatim u Zagrebačkoj županiji.

Projekt će biti promoviran na internetu (portali i društvene mreže) i radiju, uz mogućnost da zainteresirani posjete same lokacije snimanja. Petero stranih novinara (Violetta Teetor - Finkinja, Marcio Caparica Carlos – Brazilac, Ana Carrasco Villapu - Španjolka, Florence i Mike Lince - Amerikanci) na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Snimanje traje 23 dana i završava 27. rujna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.


Raspored snimanja može se vidjeti na web stranici touristar.tv

Online komunikacija tijekom snimanja i korištenje pet društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest i Yout tube) te postavljanje svih snimljenih materijala kao ishoda ovog projekta na web pogodili su sredinu marketinške strategije turističkih zajednica koje su iz navedenih razloga prepoznale vrijednost ove promotivne ideje te je većim dijelom i financirale. Produkciju ovog projekta u cijelosti potpisuju Dhar media i TouristarTV.

Voditeljica serijala je poznata novinarka Ashley Colburn koja je ovom prilikom angažirana baš zbog svoje ljubavi te inicijative u promociji Hrvatske.