PRAVILA KOJA PALE

Pet stvari koje će probuditi uspavani seksualni život

20.10.2013 u 09:37

Bionic
Reading

Veza vam je zapela u rutini i već ste zaboravili kako izgleda dobar seks? Ako se još uvijek volite, ima rješenja za vaše probleme, a evo kako možete probuditi strast u krevetu

Početak zajedničkog života bez predanosti jedno drugom na početku čini seks zanimljivim i uzbudljivim. No nakon duljeg perioda pojave se određena očekivanja i neizbježna rutina, pa se i za dobar seks treba potruditi. Bez obzira koliko ste savršeni jedno za drugo i koliko vam je brak važan, s vremena na vrijeme dosada i rutina su neizbježni.

Kako u životu općenito, tako i u braku svatko ima razdoblja u kojima se osjeća lošije ili bolje. To je normalno stanje, ali ono što je bitno je to da partneri u braku zajedno i individualno rastu kao osobe. Što je odnos između dvoje ljudi zdraviji, to će se osoba više razvijati i rasti. Ako ste zapeli, pročitajte što sve možete učiniti i kako se pokrenuti prema savjetima stručnjaka za vezu koji su to otkrili za Huffington Post.

1. Mozak

On je zapravo najveći seksualni organ jer se u vezi morate osjećati dobro i morate željeti intimne odnose. Dakle vjerojatno ste puno puta čuli za stav da je sve u glavi i da nam se treba dogoditi 'klik'. Isto to vrijedi ako želite bolji i češći seks.

2. Savršeno ne postoji

Prigrlite svoje obline i nemojte misliti na male nesavršenosti jer savršeno ne postoji. Imate li bokove, veće grudi ili naglašen neki drugi dio tijela, budite ponosni na sebe. I znajte, nijedan muškarac u zanosu neće gledati imate li negdje celulita, pokoju boru ili kilogram viška – ljubav mu je puno važnija.

3. Fantazije su dobrodošle

Što više razmišljate o seksu, više ćete ga željeti, tako da se pobrinite pronaći malo vremena i pročitati neke zgodne savjete, ideje i slično. Razmislite što biste radili u krevetu s partnerom da imate cijeli vikend samo za intimu i koje se tajne seksualne želje kriju duboko u vama. Osim toga, dobro je da to sve podijelite s partnerom jer će vam igrice obogatiti seksualni život.

4. Upoznajte svoje tijelo

Kako biste znali pokazati partneru kako da vam pruži najbolje od seksa, morate sami poznavati svoje tijelo. Istražujte i prenesite partneru ono što vam je važno jer bez toga neće znati što vas uzbuđuje, u čemu uživate i kako da dođete do vrhunca. Baš kao i u svemu drugome u životu, ne očekujte od njega da vam čita misli.

5. Predigra

Kao što sama riječ govori, to je zagrijavanje za pravu igru. Odlično zagrijavanje može započeti još ujutro seksi porukicama mobitelom ili e-mailom. To može biti jako lijepo i maštovito upakirano. Kada s vremenom stvorite svoje šifre i prepustite se mašti, samo ćete vas dvoje znati što to znači jedva čekati da se vidite kod kuće.