STREET STYLE potvrda

Pet modela tenisica koje se isplati imati u ormaru

06.04.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Iako svjedočimo velikoj popularnosti takozvanih tatinih tenisica zahvaljujući modnoj kući Balenciaga i gruzijskom dizajneru Demni Gvasaliji, pojedine modele tenisica osim kultnog statusa krasi titula najsvestranijih

Neke od najvećih street style zvijezda današnjice na tjednima mode redovito se trude zablistati u dosad neviđenim kreacijama, no većina dama, kao što je slučaj s Njemicom Veronikom Heilbrunner, pribjegava nošenju provjerenih silueta tenisica koje su se u praksi pokazale najsvestranijima.

  • +3
Street style zvijezde na tjednima mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nike Blazer

Ovaj klasičan model tenisica iz Nikeove radionice zvijezde ulične mode obožavaju kombinirati uz različite modele traperica i naizgled nespojive komade poput romantičnih haljina.

Reebok Classic

Zahvaljujući nadolazećoj kolekciji slavne Victorije Beckham, nastale u suradnji s brendom Reebok, ali i činjenici da nova sezona nalaže nošenje tenisica robusna izgleda, modni eksperti uvjereni su da će model Reebok Classic u narednim mjesecima uživati veliku popularnost. Ove kultne tenisice već naveliko nose zvijezde ulične mode, a najčešće ih kombiniraju sa zanimljivim modelima hlača i donjim dijelom trenirke predimenzionirana kroja.

Vans Old Skool

Kao što potvrđuju mnogobrojne zvijezde ulične mode, crna inačica Old Skool tenisica s potpisom brenda Vans uvjerljiv je pobjednik kad je riječ o stvaranju dobitnih modnih kombinacija.

Converse All Star

Converseove platnene tenisice, popularno zvane starke, mnogi smatraju must have modelom u ormaru. Bijela inačica ovih kultnih tenisica uvjerljivo je najpopularnija, a da je uistinu riječ o modelu koji odlično izgleda u paru s naizgled nespojivim odjevnim komadima, godinama dokazuje street style zvijezda Veronika Heilbrunner.

  • +10
Veronika Heilbrunner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Adidas Stan Smith

Godine 2014. sportska kompanija Adidas vratila je u prodaju svoj popularni model tenisica. Klasičan model Stan Smith sa zelenim rubom na stražnjoj strani stopala u kratkom roku postao je omiljeni odabir zaljubljenika u modu, a njegov velik uspjeh mnogi pripisuju jednostavnom i efektnom dizajnu koji ne blijedi.