DOGOVOR S TULUMA

Peaches Geldof radit će za Paris Hilton

25.05.2009 u 09:49

Bionic
Reading

Budu li novopečene prijateljice održale dogovor koji su utanačile tijekom druženja na filmskom festivalu u Cannesu, Peaches Geldof bit će novi model koji će nositi nakit za kosu s potpisom Paris Hilton

Susret slavnih na filmskom festivalu u Cannesu iznjedrio je neka nova prijateljstva i, naravno, tim slijedom i neke nove poslovne veze. Na tulumima su se tako zbližile dvije nestašne djevojke, Paris Hilton i Peaches, kćerkica slavnog pjevača Boba Geldofa. Zasigurno ih je osim nemirnog duha spojila i ljubav prema modi, a u Cannesu su bile prava atrakcija upravo zbog zajedničkog pojavljivanja.

Nakon što su uhvaćene kako razmjenjuju telefonske brojeve, salijetali su ih novinari s tisuću pitanja. Tako je Paris za The Mirror priznala: 'Peaches je prava slatkica. Jedva čekam da dođemo u London gdje će Peaches biti moj model za nakit za kosu.'

Teško je i zamisliti da će si ove dvije djevojke divljeg duha međusobno plesti pletenice i razmjenjivati tajne, no - nikad se ne zna.

Pravi razlog zbog kojeg je Paris posjetila Cannes je promocija dokumentarca Paris, Not France, koji je snimljen još prije tri godine, ali se bogatašica dosad kolebala oko prikazivanja.