POLUDJELA OD LJUBOMORE

Paris se želi pomiriti s bivšim dečkom Benjijem

21.02.2009 u 08:40

Bionic
Reading

Paris Hilton, koja je prije nekoliko mjeseci prekinula s Benjijem Maddenom jer je bio suviše posesivan i nije mu se sviđao njezin partijanerski imidž, navodno je poludjela od ljubomore kad je vidjela fotke na kojima 'ljubav njezinog života', kako mu je tepala, očijuka sa zgođušnom Katy Perry

Prema dobro upućenim izvorima, Paris je pozelenjela od zavisti kad su do nje došle glasine da se oko nestašnog Benjija, člana grupe The Good Charlotte, mota slatka autorica hita 'I Kissed A Girl'.

Navodno je Paris priznala da je još uvijek zaljubljena u Benjija.

'Pogodilo ju je kad je vidjela Katy i Benjija kako se super provode. Posebno je bila tužna jer se sve događalo oko Valentinova. Paris je odlučna da vrati Benjija i neće birati sredstva da to i ostvari', rekao je dobro upućen izvor.

Katy Perry je nedavno izjavila da se ništa ne događa između nje i Benjija te da su samo dobri prijatelji.

Perry je nastupala u jednom kasinu u Las Vegasu, a potom je s Benjijem otišla u noćni klub Lavo gdje se, prema riječima očevidaca, nisu odvajali jedno od drugog, prenosi People.com. 'Kemija između njih mogla se uočiti na kilometar', rekao je dobro upućeni izvor, a Benji i Katy su se zabavljali do kasno u noć.