NA GREŠKAMA SE UČI

Paris Hilton poručila curama da ne snimaju seks

30.07.2009 u 07:44

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Paris Hilton svojedobno je postala planetarno poznata zbog seksi kućnog videa koji je 'slučajno' iscurio u javnost, a danas žali zbog te greške i upozorava mlađe cure da ne učine istu grešku

Slavna plavuša priznala je da je još i danas vrlo uznemirena zbog greške koju je počinila 2003. godine kada je s tadašnjim dečkom Rickom Salomonom snimila seksi video. Snimka njihovog seksa, zahvaljujući Ricku dospjela je u javnost i ubrzo obišla svijet.

'Bilo je to vrlo bolno. Bila sam ponižena, osramoćena i u šoku kada se to dogodilo. To nije bila moja greška, bilo je to nešto što je netko učinio meni. Kada nekog voliš i vjeruješ mu, za njega bi učinio sve. To je zbilja grozno. To je nešto što me muči svaki dan. Ali iz toga sam naučila biti jača', rekla je 28-godišnja nasljednica koja i danas dobiva postotak od izdavanja DVD-a sa snimkama seksa nje i Ricka koji se vrlo uspješno prodavao pod nazivom 'One Night In Paris'.

'Željela bih upozoriti sve mlade cure da se nikada ne dovedu u tu situaciju u kojoj sam se ja našla. Nemojte nikada dozvoliti da vas netko nagovori da učinite nešto što ne želite', poručila je Paris najavljujući dokumentarac o sebi koji će ovih dana biti emitiran na MTV-ju. Dokumentarac pod nazivom 'Paris, Not France' trebao bi razbiti zablude i predrasude koje ljudi imaju prema njoj.