TEMPIRANA BOMBA

Pakleni Mars je u Ovnu, evo što vas čeka

15.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

U svom dvogodišnjem prolasku kroz zodijak, Mars se zadržava u Ovnu od 28. siječnja do 10. ožujka. Budući da je Mars Ovnov vladar, u ovom je znaku 'kod kuće' pa ovdje njegova snaga dolazi do punog izražaja

Borbena i prodorna energija Marsa u Ovnu pomaže vam da usredotočite napore na jedan cilj, potiče natjecateljski duh, ulijeva odvažnost i jača samopouzdanje.

Njegova dinamična i poticajna energija podržat će svaku vašu novu aktivnost te povećati izdržljivost u suočavanju s izazovima. Većina aktivnosti započetih u ovom razdoblju ima dobrih izgleda za brz uspjeh.

Osim pozitivnih osobina, Mars u Ovnu ima i tamnu stranu. Kad se Marsova energija izražava kroz ovaj znak, istaknuta je težnja traženju najkraćeg, ali ne nužno najlakšeg puta do ostvarenja cilja.

Ovnovski Mars potiče nestrpljenje i brzopletost, a smanjuje kontrolu i toleranciju. Nađete li se pred preprekom, nećete je pokušati zaobići ni prijeći, nego srušiti.

Negativne strane ovog Marsovog položaja bit će najizraženije između 22. i 27. veljače. U tim se danima njegova borbena i poduzetna energija može pretvoriti u grubu i rušilačku.

Kardinalni znakovi - tempirane bombe

Najskloniji nasilju, bilo verbalnom ili tjelesnom, bit će kardinalni znakovi - Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Najmanjem će riziku biti izloženi Lavovi i Vodenjaci.

Oko 5. ožujka, prije nego što napusti znak Ovna, Mars će ponovo pokazati svoju konstruktivnu i stvaralačku stranu. To će za mnoge biti prilika da prepoznaju pozitivne promjene koje su uzrokovali svojim odvažnim naporima.

Oni koji su u veljači odoljeli iskušenju neobuzdane destrukcije, početkom ožujka bit će obuzeti ponosom zbog značajni ostvarenja.