UŠMINKANI PAR

Pa oni izgledaju poput Barbie i Kena

06.05.2014 u 09:19

David i Victoria Beckham

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Carlo Allegri

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu povodom prestižnog modnog događaja Met Gala u muzeju Metropolitan na Manhattanu slavne face pokazale su se u najboljim izdanjima, no i ovoga puta svi pogledi bili su uprti u bračni par Beckham. Mnogi se slažu da su Victoria i David izgledali poput Barbie i Kena

Ono što je dodjela Oscara za filmaše, to je Met Gala za ljubitelje mode. Taj važni modni događaj u organizaciji prestižnog modnog časopisa Vogue i ove godine privukao je brojna slavna lica koja su na crvenom tepihu pokazala svoja najbolja glamurozna izdanja.

Ove godine održao se pod temom 'White Tie and decorations'. Nisu ga propustili ni David i Victoria Beckham čiji je dolazak privukao pažnju svih okupljenih. Stigli su modno usklađeni do posljednjeg detalja, odjeveni u crno-bijelo od glave do pete. David je izgledao muževno u odijelu Ralph Lauren, a Victoria stroga i vitka u dugoj bijeloj haljini bez naramenica iz svoje predjesenske kolekcije.

Tako dotjerani i modno usklađeni, David i Vicki definitivno su ušli u uži izbor najbolje odjevenog para, a mnogi su se složili da izgledaju baš poput Barbie i Kena.