PLISIRANA RASKOŠ

Ovu suknju vjerojatno imate u ormaru, a dobra vijest je da se ove sezone vraća u modu u velikom stilu

27.02.2019 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon višesezonske vladavine svilenkastih suknji slip kroja, na modna vrata u velikom stilu vraćaju se plisirane suknje koje su veliku popularnost posljednji put doživjele 2016. godine

Nakon što su dug niz godina bivale na modnim marginama, plisirane suknje danas su itekako prisutne i snažan modni trend koji će, po svemu sudeći, obilježiti novu proljetnu sezonu.

  • +4
Plisirane suknje na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući kroju, mogu se nositi uz raznu odjeću i obuću, ovisno o tome kakav stil želite postići. Ako pak zbog bogatih nabora pomislite da plisirana suknja i nije tako laskava krpica, razmislite ponovno.

Ona može itekako laskati tijelu, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk, čime ga vizualno stanjuje, a ovaj dojam možete pojačati uz dodatak remena ili utisnute majice / košulje.

Na trend plisiranih suknji u svijetu slavnih odavno je pala bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham, koja se pokazala njihovim najvećim obožavateljem.

Njihov veliki povratak na scenu modni eksperti prognozirali su još krajem prošle godine, a neke od najutjecajnijih zvijezda ulične mode na Instagramu već se naveliko hvale vlastitim plisiranim ulovima.