Kad je već proljeće vani, uživajte i u proljeću na svojemu tanjuru. Martina Haman iz Zagreba ima recept koji će vam pomoći u tome
Sastojci:
3-4 veće mrkve
4 rajčice
Piletina - bijelo meso
Tijesto u bilo kojem obliku
2 žlice majoneze
1 žlica vrhnja
Malo soli
Malo papra
Priprema:
Mrkva se nariba na male komadiće,rajčica se nareže na kockice, kao i piletina ispržena na tavi, stavi se potom tijesto te majoneza, vrhnje, papar i sol. Sve se dobro promiješa i fini ručak je gotov!
Bez obzira na to jeste li majstor u kuhinji za najfinije keksiće ili najukusniju i najsočniju piletinu, javite nam se s receptom i osvojite poklone tportala. Ovoga puta traže se recepti s tjesteninom.
Sve što trebate učiniti je slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najboljima ćemo poslati super poklone tportala