NAGRADNJAČA

Ovog je ljeta u Zagreb stigao vrhunski desert

23.05.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Sigurno ste čuli za svjetski hit frozen yogurt - zdravi desert spravljen isključivo od svježeg jogurta. Uživate u slatkastom jogurtu, unosite potrebne hranjive sastojke, brinete se o svojem zdravlju i pri tome ste sigurni da u vašem desertu nema dodatnih masnoća, aditiva ili bojila.

Ali, to nije sve! Vaš jogurt zaslužuje i bolje. Svježe žarko crvene jagode s jogurtom, o da... i još malo čokolade, o da da da!!!

Za vaš užitak svaki dan pripremamo dodatke od svježeg voća, čokolade, orašastih plodova, hrskavih keksića i tako redom sve do broja 21, kako biste iskusili užitak kreiranja vlastita deserta jer dodatke birate sami.

Twist frozen yogurt & smoothies mjesto je gdje uživate u neponovljivom osjećaju kreiranja vlastita deserta oslobođeni svake grižnje savjesti jer znate da uživate u zdravom, slatkom i hranjivom desertu.

Trenutno u frozen yogurtu možete uživati na dvije lokacije u Zagrebu, Savska cesta 28, Cibonin toranj i na Jarunu, Malo jezero, pokraj odbojkaških terena. U planu je pokretanje još dvije lokacije: Okrug Gornji kod Trogira i Dugo Selo.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri poklon bona od od 100 kuna!

Nagradu su osvojile:

Sanja Kušević
Petra Bertić
Rea Palić

Dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavjestiti putem maila.