ZA TRENDI CURE

Ovo su torbice kojima će malo tko uspjeti odoljeti

22.12.2017 u 06:46

Bionic
Reading

Efektna torbica može dati završni dodir svakom outfitu, stoga ne čudi to da se radi o jednom od najomiljenijih modnih detalja koje fashionistice naprosto obožavaju

Ukoliko ste u potrazi za zgodnim accessorizeom koji će u trenu podignuti čak i najdosadniju kombinaciju, nećete pogriješiti ako svoj stajling upotpunite nekom zgodnom torbicom.

Bez obzira volite li više vrećaste torbice, one kockastog oblika, sportske, otkačene ili elegantne, neće biti problem pronaći nešto što će zadovoljiti sve ukuse jer ponuda nikad nije bila bogatija.

Hit torbice za kojima ćemo ludovati 2018. Izvor: Promo fotografije / Autor: Net-a-porter

Dizajneri su nas stavili na slatke muke jer je vrlo teško odlučiti se za samo jedan model od šarmantnih torbica vrećastog oblika pa do zanimljivih razigranih modela savršenih za proljeće.

  • +5
Najtraženije torbe u 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako želite biti trendi, iduće godine svakako nabavite neki od ovih modela s kojima ćete izgledati kao djevojka s modne piste.

Sedlo torba

Nekad praktičan dodatak za jahanje, danas su sedlo torbice omiljene među trendsetericama jer su doista vječne i sjajno se uklapaju u svaki modni stil.    

Isprepletene torbe

Nakon vladavine torbi od slame, koje su obilježile ljeto, u 2018. - ako želite biti u trendu - morat ćete nabaviti jedan od ovih upečatljivih modela za kojima će ludovati zaljubljenice u modu.

  • +116
Dizajnerske torbe za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Velike torbe

Sjajna vijest za sve one kojima su dojadile minijaturne torbice! Ponovno su se vratile velike torbe i nikad nisu bile ljepše. Najpopularniji modeli iduće godine bit će tzv. doktorske torbe, pa ako vam se sviđaju ovakvi modeli u koje stane sve i svašta, razmislite o kupnji.

Svijetlosmeđe nijanse

Ulogu koju su nekad imale crne torbe polako preuzimaju torbe svijetlosmeđih nijansi poput npr. boje konjaka, kakve su već neko vrijeme veliki hit. Ovakvi modeli su doista univerzalni i podjednako dobro se uklapaju u dnevne i večernje stajlinge.

Pastelni tonovi

Svi oni koji vole vedre pastelne tonove ovoga proljeća će doći na svoje jer ovakvi tonovi doživljavaju svoj veliki comeback! Ima li što slađe od torbica u bojama sladoleda? 

Retro logo

Torbice ukrašene logom poznatih brendova iduće godine će biti apsolutni hit, kažu modni znalci s whowhatwear.co.uk-a. S retro torbicama ukrašenima logom Fendija, Diora i Guccija već su viđene i it djevojke Bella Hadid i Kendall Jenner, što znači da se radi o novom velikom trendu u 2018. godini.