ČISTA ELEGANCIJA

Ovo su tajne stila kraljice crvenog tepiha

07.06.2017 u 13:51

Bionic
Reading

Lijepa Australka na ovogodišnjem je filmskom festivalu u Cannesu ponovno dokazala da je nenadmašna kraljica crvenog tepiha

O nevjerojatnim opravicama ove 49-godišnjakinje, koja oduševljava podjednako svojim ulogama i fantastičnim osjećajem za modu, danima se govorilo i nakon završetka 70. filmskog festivala u Cannesu.

Zvijezda hvaljene serije 'Male laži' redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih holivudskih diva, a njezin je stil savršen spoj ženstvenosti i elegancije, na koji je teško ostati ravnodušan. Stoga ne čudi to da je modni kritičari obasipaju pohvalama hvaleći njezin besprijekoran osjećaj za stil.

Na nedavnom je festivalu lijepa Nicole briljirala prošetavši outfite na kojima bi joj pozavidjele mnoge fashionistice.

  • +10
Nicole Kidman - kraljica crvenog tepiha u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kidman se često zna poigrati modnim detaljima pa je tako upečatljivoj haljini Alexandera McQueena iz predjesenske kolekcije za 2017. godinu u nijansi dusty rose udahnula rokerski štih otkačenim remenom i crnim štiklama.

U intervjuu za vanityfair.com, Nicole je otkrila ponešto o tajnama svog stila.  

'Kad biram haljinu, uvijek razmišljam i o tome hoću li moći plesati. Ili barem se zanjihati', smije se glumica.

Oskarovka je ispričala i da se ove godine u Cannesu zabavila kao nikad dosad.

'Bila sam nakon festivala u Australiji i Engleskoj i svi su željeli govoriti ne samo o filmovima, već i o haljinama u Cannesu. Mislim da moda ima veliku moć. Oduvijek sam jako voljela modu. Ipak, nemojte misliti da sam tip-top dotjerana doma. Kad biram haljine za crveni tepih, najvažniji mi je kriterij to da se u njima dobro osjećam', kaže Nicole, koja će 20. lipnja proslaviti 50. rođendan.

Glumica je rekla da joj je baka, koja više nije živa, dala odličan savjet koji nastoji provoditi.

'Baka mi je rekla: 'Nicki, budi sretna. Isprobaj to!' Mislim da je to vrlo jednostavno rečeno. Zahvaljujući poslu imam mogućnosti izraziti različite emocije, što me čini sretnom. A u privatnom životu nastojim biti sretna sa svojom obitelji i djecom, pružiti im ljubav i sreću', rekla je Nicole, kojoj je velika želja povesti obitelj na putovanje po svijetu s ruksakom.