AMERIKANCI NAS HVALE

Ovo su razlozi zašto morate posjetiti Hrvatsku

19.03.2014 u 15:38

Bionic
Reading

Razni portali stranih zemalja sve češće Hrvatsku uvrštavaju na vrh ljestvice kao zemlju s prekrasnim morem i plažama, a sada smo dobili posebno mjesto sa 11 razloga zašto smo nezaobilazna svjetska stanica

Portal za putovanja Buzz Fedd piše kako se Hrvatsku jednostavno mora posjetiti jer je prelijepa zemlja s mnogobrojnim ljepotama.

Na prvo su mjesto stavili prelijepo i čisto more o kakvom mnoge zemlje samo mogu sanjati, a tu su i naši otoci te plaže koju oduzimaju dah.

Nadalje, spominju povijest obalnih gradova s posebnom arhitekturom, odličnu hranu i još bolja vina koja nastaju iz vrhunskih vinograda.

Kažu da je hrvatska moderna zemlja, idealna ako se želite opustiti ili uživati u urbanoj atmosferi. Sa 2.600 sunčanih sati godišnje, idealno je mjesto za odmor tijekom proljeća i ljeta, ali i zimi jer je klima blaga.

Uz samo more i plaže spomenuli su i Plitvička jezera kao čudo prirode, a jedrenje predlažu kao najbolji način da se razgleda obala i otoci.

Odmor u Hrvatskoj preporučuju i nudistima te naglašavaju da cijene smještaja i hrane nisu previsoke.

I na kraju, Buzz Fedd piše kako će svatko na odmoru u Hrvatskoj doživjeti jedinstvenu avanturu s puno iznenađenja poput zalazak sunca koji nikada neće zaboraviti, posebno ako posjeti jedan od starinskih svjetionika i uživa u pogledu.