NEOBIČNA MODA

Ovo su najluđe čizme koje smo ikad vidjeli

13.09.2016 u 14:59

  • +7

Čizme Hood by Air

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Njujorški Tjedan mode idealan je za predstavljanje raznovrsnih noviteta i uvijek se pronađe makar jedna neobična revija. Ovaj put u pitanju su jako neobične čizme, ali bez obzira na to, vjerojatno će pronaći poklonike koji se vole istaknuti među drugima

Američki brend Hood by Air definitivno je uspio iznenaditi gledatelje vrlo čudnim čizmama u kolekciji za proljeće/ljeto 2017. Umjesto pete, čizme klasičnog kaubojskog modela i na stražnjoj strani imaju produžetak kao da se radi o prednjoj. Gledajući ih sa strane, zapravo izgledaju kao spoj jednog para. Manekeni i manekenke nosili su ih u nekoliko boja, od bijelih, crvenih i žutih pa do crnih.

HATE WHEN IT GETS IN MY HAIR #HANDKERCHIEF #SS17

Fotografiju objavljuje MINDING MY BUSINESS (@hoodbyair)


Osnivač ovog urbanog brenda, prije svega namijenjenog muškarcima, je Shayne Oliver. Prve modne pokušaje ostvario je već sa šest godina, kada je dekonstruirao i na svoj pomaknuti način opet sastavljao obične majice.

CORPORAL PUNISHMENT #HANDKERCHIEF #SS17

Fotografiju objavljuje MINDING MY BUSINESS (@hoodbyair)


Prošle godine pak osvojio je nagradu CFDA Swarovski za najbolje muško donje rublje, a njegova je odjeća među mlađom muškom publikom omiljena zbog urbanog i modernog pristupa. Najčešće klasičnu odjeću uspješno prilagođava mladima otkačenim i pomaknutim detaljima te tako stvara nosive, ali sasvim drugačije komade.

What was said ? #WENCH

Fotografiju objavljuje MINDING MY BUSINESS (@hoodbyair)