ZA SVAKI DOM

Ovo su najbolji komadi iz novog Ikeinog kataloga

12.08.2016 u 12:07

  • +22

Ikea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Bionic
Reading

Ljubitelji skandinavskog minimalizma s nestrpljenjem svakoga ljeta iščekuju novi Ikeien katalog koji uvijek donosi popriličnu dozu noviteta. Iz bogate ponude, izdvojili smo efektne i jednostavne komade namještaja i zanimljive dekoracije koje će se s lakoćom uklopiti u različite stilove uređenja

Gladom pomoćni stolići

Lagani i funkcionalni prozračni stolići sigurno će pronaći svoje mjesto u brojnim domovima, kao stolić pored kauča ili noćni ormarić, a dolaze u nježnim bojama, zagasito žutoj i suptilnoj zelenoj nijansi. Dodatan bonus im je što se gornji dio može maknuti i pretvoriti se u pladanj.

Lixhult ormarići

Ikea se odavno specijalizirala za modularni namještaj koje korisnici slakoćom prilagođavaju svojim potrebama, a najnoviji dodatak su metalniormarići u različitim veličinama i vibrantnim bojama koje će osvježitimladenačke stanove.

Klätta naljepnice za zid

Klatta naljepnice za zid Ikea


Želite na brzinu osvježiti dom? Efektne zidne naljepnice koje glume okvire za slike savršeno su rješenje kojim možete prekriti i male nesavršenosti na svojim zidovima. Prednost im je što se uklanjaju bez imalo muke i pritom, tvrde u Ikei, ne oštećuju boju zida.

Elvarli sustav za odlaganje

Elvarli sustav za odlaganje Ikea

Praktičan sustav za odlaganje sastoji se od polica, ladica i puno mjesta za vješanje odjeće, a odličan je izbor za walk in ormare. Dolazi u nekoliko veličina, a svi se mogu međusobno kombinirati i slagati prema željama.

Vallentuna sofa i naslonjači

Vallentuna modularna sofa Ikea

Modularna sofa Vallnetuna sastoji se od tri različita komada, sjedala, jastuka i naslona, dolazi u različitim bojama i materijalima pa ga s lakoćom, ovisno o ukusu i potrebama, možete prilagoditi. Osim toga, sjedalo se jednim potezom pretvara u praktičan krevet za jednu osobu.

Minimalistički radni stol Knotten

Knotten radni stol Ikea


Savršeno rješenje za radni kutak u malom stanu ili sobi je minimalistički radni stol Knotten koji definitivno ne zauzima puno mjesta, a ima sve što vam je potrebno, ladicu, police i kukice za odlaganje.

Svjetiljka Varv

Varv svjetiljke Ikea

Svjetiljka za čitanje oduševljava minimalističkim dizajnom i funkcionalnošću. Možete je zakačiti bilo gdje, na uzglavlje, stol ili policu. Koristi štedljive LED žarulje i može se namjestiti tako da blago svijetli što je idealno za čitanje u krevetu, a dolazi u trima bojama.

Grönadal stolica za ljuljanje

Stolica za ljuljanje od ratana osvaja dizajnom, ali i težinom. Jako je lagana zbog čega je bez ikakvog napora možete premještati po stanu.

Kvistbro stolići/prostor za odlaganje

Kvistbro stolići za odlaganje Ikea


Stolići koji u isto vrijeme služe kao prostor za odlaganje izuzetno su efektni, ali i praktični. Ravan poklopac prekriva metalnu košaru, a budući da je donji dio proziran, jedino morate paziti što stavljate unutra da ne bi izgledali neuredno. No, u svakom slučaju, cool stolić poslužit će kao odlično mjesto za odlaganje knjiga, magazina ili jastuka…

Što će se još moći pronaći u novoj Ikeinoj kolekciji, pogledajte u našoj fotogaleriji.