SVI IH ŽELE

Ovo su gležnjače za kojima su svi poludjeli

20.11.2014 u 12:38

  • +4

Čizme

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U posljednje dvije sezone najpopularnije gležnjače bile su Acne Pistol koje su, nakon što su viđene na mnogim slavnim ljepoticama, postale predmet žudnje brojnih trendeseterica. No ove godine ih je s trona skinuo sličan model, ali drugog brenda

Model Newbury sve popularnijeg brenda među slavnima, Rag&Bone ove je jeseni ultimativni hit među holivudskim ljepoticama. Iako se na tržištu model Newbury pojavio 2011., tek ove godine postaje totalni hit, pa ga, čini se, ima svaka više ili manje poznata holivudska glumica i starleta. Zahvaljujući klasičnom dizajnu, koji se odlično slaže uz brojne kombinacije, od skinny traperica od laganih haljinica, ali i udobnosti, ne čudi što ih žene obožavaju.

Gležnjače Newbury dolaze u različitim bojama, a najpopularnije su crne i one u smeđim nijansama, posebno od brušene kože. Trenutačno su najprodavanije čizme ove sezone i mnogi im nisu odoljeli. Hilary Duff, Cameron Diaz, Nikki Reed, Katie Holmes, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow samo su neke od slavnih ljepotica koje se ne odvajaju od omiljenih gležnjača.

Cijena im nije zanemariva, barem ne za obične smrtnike, jer iznosi preko 3.000 kuna, no slični modeli mogu se pronaći po više nego prihvatljivim cijenama. Ne nose, doduše, potpis Rag&Bone, ali će izgledati jako stajliš uz jesenske kombinacije.