DETALJ KOJI OSVAJA

Ovo su cipele pored kojih svaka haljina pada u drugi plan

09.09.2016 u 11:10

  • +5

Lily Rose Depp

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Planetarium' u Veneciji na crvenom tepihu uz zvijezdu Natalie Portman koje je sve iznenadila trudničkim trbuščićem, pažnju je plijenila i prekrasna kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, prekrasna Lily-Rose Depp

Mlađahna ljepotica Lily-Rose Depp krenula je tatinim i maminim stopama i ozbiljno prionula snimanju filmova, a na venecijanskom crvenom tepihu zablistala je u prekrasnoj crnoj baršunastoj vintage haljini pokazavši još jednom da ima stila te da nije bez razloga jedna od muza legendarnog Karla Lagerfelda i zaštitno lice parfema Chanel No. 5 L’Eau, laganije inačicu kultnog mirisa.

No iako je njezina mala crna vintage haljina bila pun pogodak, pala je u drugi plan pored naizgled jednostavnih stiletto štikla koje pozadi kriju pravu raskoš. Crne satenske štikle imaju neodoljiv detalj - tanku petu oko koje se savija metalna zmija ukrašena svjetlucavim kamenčićima, a svaku petu krasi i veliki biser na kojem se nalazi kultni logo luksuzne pariške modne kuće – Chanel.

Shoes on fleek! ?? #LilyRoseDepp #VeniceFilmFestival #Chanel

A photo posted by Lily-Rose Melody Depp (@lily_rosedepppeachy) on


Ove statement cipele još se ne mogu kupiti, a sličan model s istim ukrasima na peti na Chanelovim stranicama košta skoro 8.000 kuna.

U istim je cipelama Lily-Rose Depp bila i na konferenciji za medije za predstavljanja filma, a tada je nosila preslatku haljinicu u veseloj žutoj boji s bijelim detaljima.

Žuta haljina u zahtjevnoj nijansi koju je mlada zvijezda s lakoćom isfurala posuta je šljokicama, a dio je Chanelove Crusie kolekcije 2017.

I'm so excited to announce that I am the face of the new Chanel No. 5 L'EAU! ❤️ @chanelofficial #newchanel5

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on