POPULARNI KOMADI

Ovo je uvjerljivo najpoželjniji proljetni stajling, a potpuno je zaludio Hrvatice

29.04.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Na našim ulicama sve češće možemo vidjeti dame u pink sakoima i odijelima koje podignu raspoloženje, daju dozu ženstvenosti i slave romantiku. Imune nisu ostale ni brojne poznate dame

Bez obzira na dob i stas, odijelo je jedan od onih odjevnih predmeta koji uvijek dobro dođe u garderobi. I dok većina igra na sigurno i kupuje klasične boje, bijelu, sivu i crnu koje potom kombiniraju na razne načine i za razne prilike, ima i onih koji su se odvažili na girly varijantu.

Govorimo o pink odijelu koje je zaludilo trendseterice diljem svijeta, a onda i naše poznate dame.

U rozom odijelu posljednju smo mogli vidjeti sportsku novinarku Fani Stipković koja je ovaj stajling odabrala za profesionalno događanje na francuskom stadionu. Zgodna Velolučanka ovo je upečatljivo odijelo kombinirala s crnom potkošuljom i crnom Chanel torbicom te izrazito visokim potpeticama.

Za razliku od nje, pjevačica Nina Badrić odijelo je isfurala na nešto ležerniji način, uz popularne Adidas tenisice, a dozu ženstvenosti postigla je dubokim dekolteom.

Boji koja slavi ženstvenost nije odoljela ni prva dama Amerike, zgodna Melania Trump koja je uvijek besprijekorno odijevena. 

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se odijelo sjajno uklapa u svakodnevni gradski look pokazale su nam pak domaće modne blogerice noseći ga također uz trendi tenisice- najpoželjniju obuću sezone.