odvažno ili neukusno?

Ovaj trend nikada neće izaći iz mode, a to zna i Piruška Canjuga

26.10.2017 u 13:09

Bionic
Reading

Uzorak leoparda uvjerljivo je najdugovječniji trend koji uz pomno odabrane komade odjeće može izgledati elegantno i bezvremenski. To najbolje znaju svjetske trendseterice koje svoje stajlinge vole začiniti printom leoparda, a velika zaljubljenica u ovaj životinjski uzorak je i nekadašnja članica Uprave Agrokora, Piruška Canjuga, koja se ne skida iz omiljenog joj kaputa s uzorkom leoparda

Sezonsko čišćenje ormara može potaknuti burne emocije i 'nalet ludila', tijekom kojeg se odlučite riješiti i one odjeće koja se ni kriva ni dužna našla na hrpi tijesnih, dotrajalih ili nepoželjnih komada koje niste godinama odjenuli.

Ako niste sigurni što izbaciti iz ormara, a što sačuvati za bolje dane, možda vam u tome pomogne savjet modnih znalaca koji savjetuju – što god radili, nikako se nemojte odreći printa leoparda!

Povijest je dokazala da je uzorak leoparda najdugovječniji trend koji nas prati svake sezone i djeluje bezvremenski ma što god modni stručnjaci predlagali kao alternativu. Trendovi se mijenjaju, ali ti komadi nikad ne izlaze iz mode ukoliko ih znate kombinirati.

  • +3
Slavne dame u kaputima s uzorkom leoparda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Pixsell

Problem s ovim životinjskim uzorkom je to što je tanka granica između ukusnog i jeftinog, stoga ga je nužno dozirati, a isto vrijedi i za tigrasti i zebrasti print koji uz odgovarajuće komade mogu učiniti čuda za cjelokupan stajling.

Najbolji savjet koji vam možemo dati je da uvijek pazite da se vaš outfit sastoji od samo jednog komada s uzorkom leoparda, bez obzira na to je li riječ o hlačama, suknji, kaputu, torbi ili štiklama.

Piruška Canjuga, nekadašnja članica Uprave Agrokora, ljubiteljica je tog uzorka. U posljednjih nekoliko navrata Canjuga je nosila kaput s printom leoparda u kombinaciji s crnom od glave do pete, a ako vas njezin stajling nije uvjerio da sačuvate pokoji komad takve odjeće, možda vas pokolebaju slavne trendseterice koje su ovaj životinjski print uklopile u stajling bez greške.

  • +15
Uzorak leoparda na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras