FRIZER OTKRIVA

Ovo je tajna uvijek savršene frizure Melanije Trump

23.01.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Nova američka prva dama oduševljava nas svojim izgledom i stilom gdje god se pojavi, a ništa manje od nje ne očekujemo ni po pitanju frizure. Savršeno isfenirana i bujna kosa najbolje opisuje Melaniju Trump, a ako je suditi po riječima njenog osobnog frizera, upravo je ova frizura njen zaštitni znak. Kako do savršene frizure poput Melanijine te što sve nova američka ljubimica čini za svoju kosu, otkrio je Mordechai Alvow

Kada je izraelski frizer Mordechai Alvow prvi put ugledao fotografiju Melanije Trump (46) vjerojatno nije ni slutio da će upravo on jednoga dana voditi računa o njenoj frizuri. Prva dama slovenskih korijena bila je toliko impresionirana Alvowim radom da je odlučila započeti suradnju s njim.

Alvow je glavni i odgovorni krivac za svaku Melanijinu frizuru, a otkad je i službeno postala američka prva dama, odlučili smo provjeriti sve trikove njenog frizera i koja je tajna njene uvijek besprijekorne frizure

Alvow prati Melaniju na svim putovanjima te je frizira za sve važnije prilike. Iako u svom penthausu u srcu New Yorka ima i frizerski salon, tvrdi kako se prva dama najradije priprema u svojoj spavaćoj sobi ili dnevnom boravku, a s obzirom na to da nikamo ne putuje bez njega, često dovršava frizure i tijekom samog putovanja.

Tvrdi kako ga je nova prva dama oduševila na prvi pogled, kada mu je otvorila vrata svog doma u kućnom ogrtaču, potpuno bez šminke i s ručnikom na glavi.

Iako je u zadnje vrijeme najčešće imamo priliku viđati s opuštenijom frizurom, isfreniranoj tek toliko da se dobije volume kose, Alvow ističe kako su tijekom godina suradnje zajedno evoluirali po pitanju stila


Nakon mnogobrojnih naslovnica, zabava, događanja i televizijskih intervjua, isprobali su mnogobrojne stilove, a proslavljeni frizer ističe kako Melaniji, zahvaljujući visokim jagodičnim kostima, dugačkom vratu i istočnoeuropskoj ljepoti, najbolje pristaju frizure kasnih 60-ih s dozom modernog looka

Otkriva i kako oboje vole izgled glumica Sophije Loren, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve te crno-bijele filmove koji im često posluže kao inspiracija.

'Volimo si pokazivati fotografije kao inspiraciju. Uvijek želimo biti sigurni da neće izgledati kao da je upravo izašla iz salona. Ima nešto uistinu predivno u nesavršenosti', izjavio je Mordechai Alvow za Yahoo Style

Nakon pobjede Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima i iznenadne potrebe za svakodnevnim pojavljivanjem u javnosti, Alvow tvrdi kako je trebao osmisliti prepoznatljiv izgled prve dame koji će joj omogućiti da se javnost s njom poistovjeti te se osjeća povezano s njom.

'Kada si ljudima relativno nov i odjednom se nađeš pod povećalom javnosti, oni traže neki osjećaj stabilnosti. Kada ti je frizura uvijek ista, to pomaže da se osjećaju kao da te poznaju, osjećaju se ugodnije. Ako svaki put izgledaš drugačije, gotov si. Možeš stvoriti dojam kao da ne znaš tko si. Jednom kada postaneš etablirana politička figura, a ljudi znaju tko si i za što se zalažeš, smatram da se tek tada može donekle mijenjati stil', rekao je Alvow.

Melania in her sky-blue cashmere jacket and mock turtleneck dress designed by Ralph Lauren ??

Fotografiju objavljuje Melania Trump (@melaniaatrump)


Ovaj izraelski frizer koristi preparate svog brendaYarok koji Melanija naprosto obožava zbog prirodnih sastojaka i holističkog pristupa. Kao frizer svakodnevno je bio izložen kemijskim preparatima koji su mu smetali do te mjere da je imao alergije, zbog čega je neko vrijeme razmišljao i o promjeni struke. No onda je odlučio kreirati svoju liniju prirodnih proizvoda za kosu od organskih sastojaka baziranih na hrani, bez alkohola koji šteti kosi i nadražuje kožu te bogatih mineralima i antioksidansima.

Svaku Melanijinu frizuru Alvow započinje regeneratorom Feed Your Ends koji se bazira na korijenu repe, ružmarinu i matičnjaku. Ne samo da odlično miriše već daje dodatan sjaj i štiti od topline, a po Alvowim riječima,ona ga obožava jer joj pomaže očuvati vrhove zdravima.

'Nakon toga obavezno nanesem otprilike četiri kuglice pjene Feed Your Roots koje umasiram u tjeme da bi se dobio volumen. Pjena je napravljena od rižina praha, a škrob iz riže zaslužan je za očuvanje volumena', objasnio je Alvow process nastajanja uvijek postojane frizure nove američke prve dame.