KAO DA IMA 30

Ovo je tajna savršenih nogu najljepše 62-godišnjakinje

09.11.2016 u 06:05

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Christie Brinkley nedavno je na promociju knjige slavnog dizajnera Tommyja Hilfigera stigla u kratkim hlačicama i pokazala vitke noge pa su se svi zainteresirali kako joj to uspijeva

Sa 62 godine i uspješnom karijerom modela iza sebe Christie Brinkley postala je pravi fenomen jer njeno tijelo ničime ne odaje da je u trećoj životnoj dobi.

Bilo da odjene usku haljinu, kratke hlače ili objavljuje fotografije s ljetovanja i mami zavidne poglede u bikiniju, nikako ne izgleda kao da je ima 63 godine.

Veliko zanimanje javnosti i obožavatelja u vezi toga kako joj uspijeva zadržati mladolik izgled lijepa Amerikanka iskoristila je u svoju korist pa je sve tajne ljepote sažela u knjizi 'Timeless Beauty'.


Neki od njezinih najvažnijih savjeta za lijep, njegovan i mladolik izgled je svakodnevni piling cijelog tijela, obavezna zaštita od sunca s visokim faktorom, ali i mali trikovi. Tako je ova ljepotica rekla da kreme za lice koristi i za noge, a sada je otkrila kako vježba da bi bila u top formi.

Party Time!

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)


Nekadašnja manekenka američkim je medijima otkrila kako joj je najnoviji omiljeni trening pohađanje satova bicikliranja, ali i joga. Bicikliranje u zatvorenom, umjesto primjerice klasičnog aerobika ili pilatesa već je dulje vrijeme veliki hit u Americi, a treneri uz bicikliranje kombiniraju i druge vježbe pa mnogobrojne slavne ljepotice savršeno isklesana tijela duguju upravo satima vježbanja na biciklu u fitnes-centrima.

A Day Without Laughter is a Wasted Day-Charlie Chaplin

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)


Prpošna 62-godišnjakinja pak dodaje kako se uvijek trudi biti fizički aktivna pa za lijepa vremena biciklira na otvorenom. Budući da živi u Kaliforniji, često pliva, vesla, ali i obožava skijati