MODNA ZIMA

Ovo je prava odjeća za hladne snježne dane

17.01.2013 u 09:52

Bionic
Reading

Skijanje je savršen način da pobjegnemo od siječanjske depresije, pa čak i ako niste ljubitelj crnih staza. Da biste se ondje zabavili sa stilom - odjenite se sa stilom. Evo nekoliko ideja

Bez obzira na to jurite li skijaškim stazama ili snježne radosti volite iskusiti samo u obliku sunčanja na ležaljci, skijaška odredišta ujedno su i prava modna okupljališta. Što vam sve treba za tip-top izdanja?

Snježnobijeli pleteni pulover visoka ovratnika, sa zanimljivo pletenim uzorcima, neizostavan je dio skijaške mode. Budući da su sniženja, čak ni primjerci od prave vune nisu nedostižni, a uz pravilno održavanje, trajat će vam godinama. Možda poželite i neki otkačeni pulover koji ponešto govori o vašoj osobnosti? Odaberite neki s porukom.

Pernate jakne, s kapuljačom obrubljenom krznom, u nekoj kričavoj boji, primjerice, trendi narančastoj, učinit će vas vidljivima na kilometre, što je u planinama uvijek poželjno.

Nadalje, za dame, uske skijaške hlače-tajice nepromašiv su i neprolazan trend!

Buce su obavezne, i to neke s krznom, jer uvijek dodaju taj štih otmjenosti. Najvažnija je činjenica da su najtoplija obuća, hladne noge pokvarit će vam i najljepši dan.

Dizajneri sugeriraju i zimski nakit, ne za trenutke skijanja, koliko za fensi druženja koja prate boravak na snijegu, odnosno u brvnarama.

Krzno umjesto obične trake oko glave također će govoriti štošta o vašem modnom izričaju, odvažite se! Slušalice za uha također ne izlaze iz mode, a elegantne su i praktične.

Pogledajte što sugeriraju dizajneri.