KAD NE ZNATE ŠTO ODJENUTI

Ovo je odjeća s kojom ne možete pogriješiti

20.06.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Svi imamo ona jutra kad stojimo zbunjeni ispred ormara bez ikakve inspiracije što odjenuti. Ipak, stilisti kažu da ukoliko u garderobi imamo nekoliko ključnih komada odjeće, nećemo nikad više imati problema s osmišljavanjem kombinacija

Muška košulja

Ovakav komad odjeće odlična je investicija jer sjajno izgleda i kad košulju utaknete u hlače klasičnog kroja za posao ili je kombinirate s trapericama u casual varijanti. Upotpunite styling zgodnom narukvicom ili ogrlicom i odlično ste odjeveni!

Haljina kockastog ili pepita uzorka

Ima li što bolje od ženstvene haljine neodoljivog uzorka koja će vas u jednom potezu riješiti dvojbi što odjenuti? Uz kvalitetne cipele i torbu izgledat ćete poput djevojke s crvenog tepiha. Ukoliko naletite na ovakvu haljinu prilikom pohoda na sniženjima, svakako je ugrabite - nećete zažaliti.

385903,385894,385727,385884Sako klasičnog kroja

Sakoi su odlična investicija, savjetuju modni stilisti. Super je stvar da podjednako dobro izgledaju uz npr. traperice i kul T-shirt, ali i za ozbiljnije poslovne prigode.

Suknja upečatljivog uzorka

Kad god ne znate što odjenuti, ovakva suknja će vas riješiti modnih muka. Isfurajte je s jednostavnim topom i odlično ste započeli dan u totalno chic kombinaciji.

Bajkerska jakna

Ukoliko nemate bajkersku jaknu u svojoj garderobi, svakako razmislite o tome! Svakoj kombinaciji dat će dašak buntovništva. Nosite je s haljinom cvjetnog uzorka, kao što to rade modne imperatorice Emma Watson ili Olivia Wilde.

Klasične hlače

U ovakvim hlačama bit ćete uvijek odlično odjeveni. Uparite ih s košuljom za poslovni look ili s jednostavnom majicom, a za ženstveno izdanje nosite ih sa stiletto štiklama.

Prsluk

Ako vam se prsluk čini kao pomalo ekstravagantan odjevni predmet, razmislite još jednom! Uz dobre hlače, koje vam stoje kao salivene, običnu bijelu potkošulju i štikle vrtoglavih potpetica izgledat ćete kao cura od milijun dolara.